top of page

Odal Rockeklubb er en frittstående klubb drevet utelukkende på frivillig basis. I organisasjonen har vi også Ungdommens Rockeklubb Odal, nærmere beskrevet under.

Vi arrangerer årlig ca 50 konserter og events som alle er offentlige. Noen er spesielt myntet på barn/ungdom og er rusfrie.

 

Odal Rockefestival er vårt største årlige arrangement og trekker ca 2200 mennesker fra hele landet. Vi har en maks kapasitet på 1000 og det er som oftest utsolgt en eller flere dager. Et innrykk av så mange mennesker er kjærkomment også for andre aktører i Odalen, bl.a på overnatting og handel for øvrig. Ikke minst er det god PR for bygda at vi klarer å trekke så mange gode band og artister hit.

 

Ungdommens Rockeklubb Odal har et eget styre som avgjør hva slags arrangementer de ønsker gjennomført. Dette er konserter, hang-out, workshops og en hel del annet. Hovedfokus ligger på musikkverksted for barn og ungdom som foregår ukentlig mandag-torsdag 18.00-21.00. Her er det individuell opplæring i forskjellige instrumenter, vokal og band. Dette er et gratis tilbud til barn og ungdom og alle instruktører arbeider på frivillig basis. Det koster allikevel en god del penger i løpet av året å opprettholde dette tilbudet og vi er helt avhengige av sponsorer. Barn og ungdom fra Sør og Nord-Odal prioriteres da vi bare har kapasitet på 60 barn/uke.

 

En sponsoravtale innebærer at Odal Rockeklubb bruker logoen din/deres i reklamemateriell til større arrangementer og i generell profilering. I 15.000 kr-pakken setter vi gjerne opp fysiske reklameskilt på vegg utenfor klubblokalet. Fysiske skilt må eventuelt bekostes av sponsor og være i maksimal størrelse 80cm x 50cm.

Ved kjøp av pakke 3, 4 og 5 ytes en rabatt på 20% på ordinære billetter gjennom hele året.

 

Avtalen er årlig og går fra 1.1 – 31.12  2022

 

Sponsorpakke 1: (støttesponsor) Festivalvenn kr 1.500,-

 

Sponsorpakke 2 (Profilering digitalt) kr  5.000,-

 

Sponsorpakke 3 (Profilering digitalt og fysisk) kr 10.000,-

 

Sponsorpakke 4 (Profilering digitalt og fysisk, 6 VIP-pass Odal Rockefestival) kr 15.000,-

 

Sponsorpakke 5 (Profilering digitalt og fysisk, 10 VIP-pass til Odal Rockefestival).

 kr 25.000,-

               

Hovedsponsor for Odal Rockefestival: Odal Rockeklubb/Rockefestival er også på utkikk etter Hovedsponsor. Ta kontakt så finner vi sammen ut hva avtalen skal inneholde.

               

Vi håper dere ønsker å være med som Festivalvenn/Sponsor/Hovedsponsor og ser frem til et nytt år med gode kulturtilbud i Odalen.

bottom of page